Μαριάννα Ψαραδέλλη

Μαριάννα Ψαραδέλλη:

Ερευνητής Βιολόγος στην ειδικότητα, συνεργάστηκα για περισσότερα από 10 χρόνια με φορείς για την προστασία του περιβάλλοντος και την μελέτη των πληθυσμών απειλούμενων ειδών. Εξειδικεύτηκα στις πρώτες βοήθειες, διάσωση, περίθαλψη και νεκροψίες θαλάσσιων θηλαστικών, την παρακολούθηση του πληθυσμού της Μεσογειακής φώκιας στην Ελλάδα, την προστασία των ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση, τη φροντίδα άγριων ζώων και την υλοποίηση δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

Ανήκω στην κατηγορία αυτή των ανθρώπων που τους δένουν πολλά με διαφορετικές χώρες, είτε επειδή έζησα  κάποιο διάστημα εκεί, είτε επειδή βαστάει η σκούφια μου απο εκεί,  είτε επειδή αγαπώ ανθρώπους που έχουν καταγωγή από αυτές τις χώρες. Και πιστεύω πραγματικά πως ο πλανήτης αυτός δεν είναι ιδιοκτησία μας και είναι ανεπίτρεπτο να κατασπαταλάμε  Ω σαν να μην υπάρχει αύριο, τους πόρους του, και πως τα επιτεύγματα μας στην επιστήμη, την τέχνη, την τεχνολογία, αποτελούν κοινή κληρονομιά στην οποία θα πρέπει να έχουμε όλοι μας ισοτιμη πρόσβαση. 

Το εγχείρημα Μια Άλλη Ζωή είναι για μένα ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να υιοθετήσουμε και να προωθήσουμε μικρές και μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που συμβιώνουμε ώστε η συνύπαρξη μας να γίνεται με γνώμονα τον σεβασμό και την προστασία της ζωής πάνω στον πλανήτη μας …Την διάσωση του είδους μας εν τέλει.


Email Address
m.psaradellis@miazo.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Θα λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις για τις δράσεις και τα εργαστήρια.